Klaus Iohannis, către tinerii prezenți la Venus:

"Voi sunteți generația care poate aduce speranța în politică!"

942

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal organizată în stațiunea Venus, că România are nevoie de implicarea tinerilor în toate domeniile de activitate. 


"Convingerea mea fermă este că țara noastră are mare nevoie de oameni tineri în mediul privat, în administrația locală, în administrația centrală, în politică în general. Spre deosebire de trecut, tinerii sunt astăzi mult mai informați și mult mai pregătiți de implicare în viața cetății decât alte generații și cu această pregătire vine la pachet și obligația de a vă implica în viața publică. Voi, care sunteți aici, ați făcut deja acest pas: sunteți implicați, aveți organizații solide, pe care le reprezentați aici și aveți responsabilitatea să redați oamenilor încrederea că politica înseamnă, în primul rând, a-ți pune toată forța, energia și priceperea în slujba cetățeanului și a interesului public și pentru asta vă doresc multă-multă putere și determinare", a spus Klaus Iohannis. 


Președintele a remarcat, totodată, prezența unui mare număr de tineri la referendumul pe tema justiției, din 26 mai. 
"Voi reprezentați forța tânără a celui mai important partid de opoziție din România. Și vreau să vă felicit pentru munca depusă la alegerile europarlamentare și la referendum. Fără implicarea voastră, rezultatul PNL nu ar fi fost același. Prezența tinerilor le referendum în număr foarte mare de datorează în bună măsură și campaniei pe care ați făcut-o și exemplului pe care l-ați dat, iar rezultatul este extraordinar", a mai afirmat șeful statului. 


El le-a spus tinerilor prezenți la Școala de vară a TNL că urmează bătălii electorale complicate în următoarea perioadă. 
"Ne aflăm în fața unor bătălii electorale complicate, avem peste puține luni alegeri prezidențiale, vom avea alegeri locale, vom avea alegeri parlamentare. Eu vă invit ca împreună cu mine să câștigăm toate aceste alegeri. După dezastrul PSD-ist care a răpit României ani de zile șansa la dezvoltare, cetățenii vor o guvernare eficientă, care să le aducă siguranță, prosperitate, bunăstare și cu ajutorul vostru o vor avea. Voi sunteți generația care poate aduce entuziasmul, speranța, dar și optimismul în politică și în societatea românească. Reclădirea speranței într-un viitor mai bun este o condiție absolut necesară, fără de care dezvoltarea țării nu are cum să reușească. Eu sunt încrezător în destinul României, pentru că văd aici împreună cu mine viitori primari, actuali și viitori parlamentari și cu siguranță viitori miniștri și cine știe, poate chiar mai mult", le-a mai spus președintele României, Klaus Iohannis, tinerilor prezenți la Școala de Vară a TNL organizată în stațiunea Venus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.745 secunde