Victor Ponta: "Pro România va vota împotriva prelungirii stării de alertă"

317
Victor Ponta:

Articole de la același autor

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că membrii partidului pe care îl conduce vor vota împotriva prelungirii stării de alertă, din data de 15 iunie.

"Vom face ce am făcut și la votul anterior, atunci când toți parlamentarii Pro România am votat împotriva instituirii stării de alertă. Dacă credeam în urmă cu trei săptămâni, cu atât mai mult credem acum că, din punct de vedere economic, în primul rând, România nu mai poate să stea într-o stare care prevede atât de multe restricții, în al doilea rând ca psihologie socială în acest weekend a fost așa, un fel de descătușare a oamenilor după trei luni de închis și, în al treilea rând, analizând cifrele țărilor din jurul nostru, (...) România are, într-adevăr, cel mai mare număr de persoane infectate și cel mai mare număr de persoane decedate și a avut cele mai dure restricții", a spus Victor Ponta, la Digi24.

El a precizat că aceste restricții nu au fost în direcția bună și cei de la guvernare ar trebui să gândească "mai puțin milițienesc" și mai degrabă uitându-se la ce se întâmplă în țările din jur.

"Nu cred că trebuie să ne relaxăm, cred că în continuare trebuie să purtăm mască, trebuie să fim atenți la condițiile de igienă, trebuie să limităm evenimentele cu foarte multe persoane, dar asta ține de ceea ce întreaga omenire învață, să trăiască, de fapt, cu acest virus, cel puțin până vom avea un vaccin", a mai spus Ponta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5367 secunde