Victor Ponta: Nu îl votez pe Orban. Noul Guvern o să treacă cu voturile PSD

197
Victor Ponta: Nu îl votez pe Orban. Noul Guvern o să treacă cu voturile PSD - 25296188-1571914272.jpg
Victor Ponta, președintele Pro România, nu crede că Ludovic Orban este capabil să fie un bun prim-ministru și nu îl va vota. El se declară însă convins că GuvernulOrban va trece în Parlament cu "voturile celor de la PSD".


"Ca în noiembrie 2015 (Guvernul Cioloș), Guvernul Orban o să treacă cu voturile celor de la PSD - toți cei care susțin PNL, cei care detestă social-democrația și alegătorii de stânga vor fi fericiți / zgomotul celor care strigă cu toată puterea să se ridice de pe scaune Dăncilă și gașca ei (foarte bine) ca să se așeze imediat pe acele scaune Orban & Co (foarte rău) acoperă tot - oamenii obișnuiți nu contează! (...) Nu cred că Ludovic Orban este capabil să fie un bun prim-ministru și nu îl voi vota (indiferent de presiunile, amenințările și jignirile primite) / nu cred că un Guvern PNL având o colaborare dubioasă și instabilă cu domnii Barna, Băsescu, Hunor, Tăriceanu, Borza samd - va scoate țara din criză!", a scris Victor Ponta joi pe Facebook.

El a amintit că nu a votat nici Guvernul Cioloș.

"Am plecat în noiembrie 2015 de la Palatul Victoria sperând sincer ca în locul meu să vină un premier și un Guvern mai bun - când am văzut Guvernul 'Cioloș' am fost dezamăgit și nu l-am votat (chiar dacă Dragnea a cerut parlamentarilor PSD să voteze) / și cred că am avut dreptate! Ne întoarcem azi la situația din 2015: am votat moțiunea contra Guvernului Dăncilă pentru că era nevoie absolută de o schimbare (din cu totul alte motive decât în 2015 - dar era nevoie) / ca și în 2015 propunerea făcută de Klaus Iohannis nu răspunde așteptărilor oamenilor - ci doar dorinței și așteptărilor sale!", a mai scris Ponta.

Acesta a dat asigurări că nu va vota Guvernul Orban.

"Nu voi vota Guvernul Orban - puteți să îmi faceți un nou dosar penal ca în 2015, puteți să dați drumul la robinetul de minciuni și amenințări online (...). Urez succes noului Guvern Orban (Barna, Băsescu, Hunor, Tăriceanu, Borza) susținut pe sub masă de Viorica Dăncilă / eu nu cred însă că va fi eficient și nu voi gira această construcție!", a arătat Victor Ponta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.335 secunde