Victor Ponta a prezentat candidații Pro România la alegerile locale constănțene

558
Victor Ponta a prezentat candidații Pro România la alegerile locale constănțene - dddd-1583401750.jpg

Articole de la același autor

Președintele Pro România, Victor Ponta, a susținut o conferință de presă astăzi, la Hotel Del Mar din stațiunea Mamaia, pentru a prezenta candidații formațiunii la Primăria și Consiliul Local Constanța.

"Ieri am fost la Buzău, Galați si Brăila, astăzi în Constanța. Nu facem nicio alianță cu PSD pentru alegeri. La Constanța, Răzvan Filipescu este candidatul nostru pentru CJC. Candidatul pentru primărie este Mircea Titus Dobre. La Constanța ne batem pentru candidații PRO România!", a declarat Ponta. Acesta a dezavuat "blatul" principalelor partide parlamentare privind modalitatea alegerilor: "Vrem să facem ceea ce nu a reușit PSD. PSD și PNL au făcut blat pentru a nu avea alegeri în două tururi. În felul acesta ei nu au mari emoții. Dacă ne plăcea în PSD, rămâneam acolo. Din păcate, în PSD este aceeași gașcă de jefuitori, care au fost în jurul lui Dragnea, apoi în jurul Viorica Dăncilă, iar acum în jurul lui Ciolacu. Nu îmi place guvernul domnului Cîțu. Vrem să avem odată un guvern stabil. Haideți să terminăm cu blatul acesta între PSD și PNL!".

Ponta a comentat și scandalul încătușării fostului ministru Sorian Pintea: "Nu cunosc dosarul în care este implicată doamna Sorina Pintea. Am fost, însă, procuror și eu știu că în arest preventiv stau criminalii, violatorii și așa mai departe. Credeți că doamna Pintea reprezintă un pericol pentru societate? În niciun caz".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.67 secunde