Vești bune de la Primăria Năvodari! Se toarnă primul strat de asfalt pe un drum important

413
Vești bune de la Primăria Năvodari! Se toarnă primul strat de asfalt pe un drum important - drumcorbusursaprimarianavodari-1583355000.jpg

Articole de la același autor

Reabilitarea drumului dintre Năvodari și Corbu și platforma industrială Midia – Năvodari începe să prindă contur. Reprezentanții Primăriei Năvodari anunță că zilele următoare urmează să fie turnat primul strat de asfalt. "Se fac pregătiri pentru turnarea asfaltului. În prezent se lucrează la bordurare și se fac pregătirile pentru ca, în zilele următoare, să se toarne primul strat de asfalt", a comunicat Primăria Năvodari. 


Reamintim că, după ani în care șoferii au reclamat că drumul devenise un pericol, fiind plin de cratere, în vara anului trecut a fost semnat contractul de execuție pentru reabilitare și modernizare. Conform proiectului, în valoare de 4,8 milioane de euro, șoseaua va avea patru benzi și va fi prevăzută cu piste pentru bicicliști, de o parte și de alta și cu elemente de siguranță rutieră. În cadrul aceluiași proiect, în orașul Năvodari vor fi montate 36 stații de autobuz moderne și rețeaua de pistă pentru bicicliști va fi extinsă în mai multe zone ale orașului, urmând să numere peste 7,2 kilometri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3178 secunde