Iohannis a dat vestea cea bună

Vârstnicii pot ieși din casă în două intervale orare, dimineața și seara

288
Vârstnicii pot ieși din casă în două intervale orare, dimineața și seara - iohanis-1588003361.jpg

Articole de la același autor

Veste bună, în contextul pandemiei Covid-19, pentru persoanele cu vârste de peste 65 de ani, care, începând de ieri, pot să iasă din casă în două intervale orare: 7.00 - 11.00 și 19.00 - 22.00.

"Am luat o decizie referitoare la persoanele de peste 65 de ani care, în momentul de față, conform ordonanței militare, pot ieși la anumite ore, între 11.00 și 13.00.

Având în vedere că vremea se încălzește, că intervalul stabilit a fost considerat prea scurt, începând de astăzi (n.r. - ieri), tot prin ordonanță militară, se va schimba acest interval. Deci, persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale zilnice: dimineața, de la ora 7.00 până la ora 11.00, și seara, de la ora 19.00 până la ora 22.00, când vor putea să iasă din casă fie pentru cumpărături, fie pentru a face un pic de mișcare în jurul casei sau în jurul blocului", a declarat, într-o informare de presă video, președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a avut, ieri, în jurul orelor prânzului, o ședință la Palatul Cotroceni privind măsurile de gestionare a pandemiei Covid-19, reuniune la care au mai participat premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5498 secunde