Norica Nicolai, despre Mircea Diaconu:

"Va fi un președinte căruia să îi pese de toți!"

208
Pro România și ALDE au depus, ieri, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Alianței electorale dintre cele două partide pentru susținerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. Protocolul a fost depus de cei doi copreședinți ai Alianței, Norica Nicolai și Sorin Cîmpeanu. 


"Ambele partide au înțeles foarte clar că este un moment în care politica, dacă mai dorește să fie acceptată și respectată de cetățeni, trebuie să se schimbe fundamental. Ambele partide au trecut peste orgolii, ceea ce nu este ușor în politica românească plină de oameni fără principii, dar cu foarte multe orgolii, care își anexează interesele personale, de grup sau ale partidelor la aceste orgolii și le promovează ca fiind soluțiile pentru cetățean, funcțiile pentru o țară", a afirmat Norica Nicolai, citată de Agerpres. 


Ea a adăugat că, dacă va câștiga alegerile prezidențiale, Mircea Diaconu va fi "un om căruia să-i pese de toți". 
"Din păcate, ani de zile, președinții și-au servit propriile interese, domnul Iohannis și alții, au servit interesele de partid și de grup. Sunt convinsă că Mircea Diaconu va rămâne, dacă va ajunge președintele României, un om căruia să-i pese de toți. De ani de zile a rămas același, este un om simplu, umblă ca acum 20 de ani, vorbește ca acum 20 de ani, nimic nu s-a schimbat în atitudinea lui. Pentru ambele partide, Mircea Diaconu este garanția că viitorul președinte al României va face ce va îi permite Constituția și legile de organizare", a adăugat Norica Nicolai. 


Sorin Cîmpeanu a afirmat că în campania electorală va fi promovat bunul simț. 


"Am ales această alianță electorală pentru a susține un om. Este un candidat independent susținut tehnic de alianță. Am ales să avem o campanie prezidențială în care să ne bazăm pe proiecte, pe idei, pe dialogul cu cetățenii. Vom promova, de asemenea, bunul simț, profesionalismul și modestia. Credem că acest candidat ales de către alianța electorală se potrivește foarte bine acestui profil", a mai spus Cîmpeanu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2229 secunde