USR: România are nevoie de un Guvern cu puteri depline

228
USR: România are nevoie de un Guvern cu puteri depline - dddd-1583935258.jpg
Liderul grupului USR din Camera Deputaților, Cătălin Drulă, apreciază că parlamentarii care nu vor vota pentru învestirea Guvernului dau dovadă de iresponsabilitate, indiferent de partidul din care fac parte, potrivit Agerpres.

"Îmi măsor cuvintele cu mare atenție. În situația de față, să nu votezi mâine învestirea unui guvern cu puteri depline înseamnă iresponsabilitate. Indiferent din ce partid faci parte. Iar să nu îți votezi propriul guvern, de dragul unui joc politic mărunt, în condițiile în care există o majoritate clară de susținere, ar însemna iresponsabilitate în formă agravată", a scris Drulă, într-o postare pe Facebook.

Deputatul USR subliniază că România are nevoie de un Guvern cu puteri depline. "Continuarea instabilității și a interimatului este iresponsabilă. Știu că sunt parlamentari și în PSD și în PNL - și chiar foarte mulți - care înțeleg momentul și vor să voteze învestirea acestui guvern. Problema este la președinții acestor partide. Ludovic Orban, Marcel Ciolacu, opriți-vă din jocul politic cu țara! Ajunge!", a adăugat Cătălin Drulă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2823 secunde