USR-PLUS și-a prezentat candidații la primăriile Eforie, Cumpăna și Agigea

2387
USR-PLUS și-a prezentat candidații la primăriile Eforie, Cumpăna și Agigea - usrechipa2-1594913108.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Organizației Județene a USR-PLUS Constanța au organizat, ieri, o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat candidații pentru primăriile Eforie, Agigea și Cumpăna.

La eveniment, au participat Carmen Mardale, candidat din partea Alianței USR-PLUS la Primăria Eforie, Gabriel Ciobanu, candidat din partea Alianței USR-PLUS la Primăria Agigea, George Vasile, candidat din partea Alianței USR-PLUS la Primăria Cumpăna, Stelian Ion, candidat din partea Alianței USR-PLUS la Primăria Constanța, Remus Negoi, președinte filiala județeană USR Constanța, candidat din partea Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța, și Edward Nedelcu, candidat din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța.

"Ne apropiem de o nouă etapă, cea a alegerilor locale, astfel că astăzi (n.r. - ieri) avem alături de noi colegi tineri și ambițioși care vor câștiga primăriile unde vor candida", a spus președintele filialei județene a USR Constanța, Remus Negoi.

În acest context, a fost prezentată Carmen Mardale, care a spus că locuiește în Eforie de 16 ani și candidează la primărie deoarece își dorește foarte mult să schimbe în bine localitatea.

Și George Vasile a menționat că intenționează să preia conducerea Primăriei Cumpăna, deoarece, "la ora actuală, este o administrație coruptă", însă atunci când a fost întrebat la ce anume se referă mai exact, nu a putut demonstra cert cine sunt corupții. El a mai adăugat că, împreună cu colegii și simpatizanții USR-PLUS, au mai multe planuri în lucru, proiecte care ar duce la dezvoltarea localității Cumpăna.

La rândul lui, Gabriel Ciobanu, candidatul USR la Primăria Agigea, a declarat că își dorește să ajungă primar pentru a atrage cât mai multe fonduri europene, iar în acest fel, comuna să fie mult mai dezvoltată. În context, el a dat exemplu că are în plan mai multe proiecte semnalate de cetățeni, printre care construirea a două pasarele pietonale la Agigea și Lazu. În plus, a menționat că la Agigea se dorește coagularea forțelor de dreapta și cât de curând se va face un sondaj pentru a se stabili dacă este cea mai bună soluție.

Tot despre planuri de viitor care s-ar finaliza cu dezvoltarea județului a vorbit și Edward Nedelcu.

"La ora actuală, sunt antreprenor și mi-am propus ca, atunci când voi face parte din Consiliul Județean Constanța, să susțin oamenii din mediul rural și în mod aparte să combatem abandonul școlar care a ajuns la cote alarmante", a declarat Edward Nedelcu.

XXX

În altă ordine de idei, deoarece în cadrul conferinței de presă candidații la primăriile menționate au spus că sunt intimidați și hărțuiți de actualele administrații locale unde doresc să candideze, deputatul Stelian Ion și candidat USR-PLUS la Primăria Constanța le-a transmis un mesaj de încurajare și i-a felicitat pentru curajul de a intra în această competiție.

"Apreciez în mod aparte dorința voastră de a vă implica pentru a schimba în bine vechea clasă politică cu una nouă. Sunteți tineri, energici și dornici de a progresa și vă admir curajul de care dați dovadă chiar dacă sunteți intimidați și hăituiți de cei din administrațiile locale. Îi anunțăm și pe această cale că nu ne dăm bătuți și, cu cât vom fi mai atacați, cu atât vom lupta cu și mai multă putere", a declarat Stelian Ion.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2845 secunde