"USL nu poate fi refăcută"

104

Articole de la același autor

Liderul ACL Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că USL nu poate fi refăcută și că este o chestiune "destul de hilară" faptul că un partid mare ca PSD vrea să facă o alianță cu Călin Popescu-Tăriceanu, care este "un fel de PFA politic".

Întrebat dacă este posibilă refacerea USL din punct de vedere juridic, Klaus Iohannis a precizat că USL "a murit". "Este imposibil și - poate ați observat că m-ați făcut să râd - este o poveste pe care o tot ține așa la cald domnul Ponta. USL este de domeniul trecului, a murit, nu mai există. Prin denunțarea USL de către noi nu mai poate să existe USL", a declarat, la RFI, candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

Liderul ACL a susținut că este "o poveste" refacerea USL cu Tăriceanu, "o persoană fizică autorizată politic".

"Acea poveste că domnul Ponta reface USL cu domnul Tăriceanu, păi dați-mi voie să vă spun: domnul Tăriceanu este un fel de PFA politic, o persoană fizică autorizată în politic. Nu există acel partid politic al domnului Tăriceanu, deci poate domnul Ponta să refacă orice vrea cu persoana sau cu politicianul Tăriceanu. Altceva nu are și cred că este o chestiune destul de hilară ca un mare partid precum PSD să facă alianță cu o persoană fizică autorizată politic", a precizat Iohannis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4353 secunde