UNPR pune condiții pentru încheierea protocolului cu PDL

294
UNPR pune condiții pentru încheierea protocolului cu PDL - siglaunpr-1331043412.jpg
UNPR pune condiții pentru încheierea protocolului cu PDL în vederea alegerilor locale, respectiv promovarea Legii privind taxarea averilor mari și revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior aplicării măsurilor de austeritate
Conform unui comunicat al UNPR remis agenției MEDIAFAX, o echipă a Uniunii a participat, marți, la o întâlnire cu reprezentanți ai Partidului Democrat Liberal, în cadrul căreia PDL a propus încheierea unui protocol de susținere reciprocă a candidaților la alegerile locale.
"UNPR a adus două amendamente, o decizie în acest sens din partea partenerilor fiind așteptată în cursul zilei de mâine. Primul amendament se referă la susținerea și promovarea de către PDL a Legii privind taxarea averilor foarte mari, proiect legislativ inițiat de UNPR care poate aduce anual la buget circa 3 miliarde de euro. Al doilea amendament prevede revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior aplicării măsurilor de austeritate imediat ce condițiile economice vor permite acest lucru" , precizează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3644 secunde