Un fost ministru candidează din nou la Primărie! Promite investiții importante

123
Un fost ministru candidează din nou la Primărie! Promite investiții importante - dddd-1583483762.jpg
Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu își anunță candidatura la Primăria Craiovei, afirmând că, în urma unui sondaj de opinie, a rezultat că locuitorii orașului au apreciat că a fost cel mai bun primar de după Revoluție, potrivit Agerpres.

"Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii orașului consideră că am fost cel mai bun primar de după revoluție și că un procent foarte mare dintre ei își doresc să revin ca primar. Le mulțumesc pentru încredere, atât lor cât și colegilor mei, și îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toți cetățenii să se regăsească în proiectele primăriei!", a anunțat Lia Olguța Vasilescu.

Ea precizează că în perioada imediat următoare va prezenta echipa și programul cu care vine la primărie, cu o listă de investiții necesare "nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci și pentru a avea cel mai frumos municipiu reședință de județ din România".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3737 secunde