Tudorel Toader, anunț de ULTIMĂ ORĂ cu privire la Adina Florea

440
Tudorel Toader, anunț de ULTIMĂ ORĂ cu privire la Adina Florea - adinaflorea1538978882-1539605054.jpg
UPDATE - Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat luni că i-a transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea în funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

"Astăzi am transmis către Președintele României următoarele propuneri de numire în funcții de conducere: Adina Florea - procuror-șef DNA, Elena Georgiana Hosu - procuror-șef adjunct DIICOT; Florena-Esther Sterschi - procuror-șef la Secția de resurse umane și documentare din cadrul PICCJ", a scris Tudorel Toader pe pagina de Facebook.



***


Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni, la intrarea la CSM, că va lua o decizie în cursul acestei zile cu privire la propunerea Adinei Florea, la DNA. Aceasta a primit, săptămâna trecută, aviz negativ din partea CSM.

"(...)Termin ședința aici, merg la Ministerul Justiției. Aproape am finalizat analizele rapoartelor de la Secția de procurori (CSM). Astăzi nu plec de la minister și dăm drumul și încheiem procedura. Că trimitem, că nu trimitem, vedem, dar azi tragem linie", a spus Tudorel Toader, la sediul CSM.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3929 secunde