Trecerile de pietoni din Constanța, mai vizibile noaptea

455
Trecerile de pietoni din Constanța, mai vizibile noaptea - treceriledepietonimaibun-1550528759.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale au anunțat, ieri, că trecerile de pietoni din municipiul Constanța ar putea fi iluminate cu proiectoare led. Un proiect pilot care presupune iluminatul cu intensitate sporită a trecerilor de pietoni a fost demarat, zilele acestea, în oraș. 


Este vorba despre un sistem de iluminat care conține, pe consola de pe fiecare sens de circulație, două proiectoare cu led, două avertizoare cu lumină intermitentă și un proiector led în dreptul indicatorului "Trecere de pietoni". 
"Testele care se derulează în prezent pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Nicolae Milescu, sunt menite să stabilească dacă aceasta este cea mai bună variantă pentru iluminatul trecerilor de pietoni. Dacă proiectul se va dovedi a fi unul benefic, Primăria Municipiului Constanța va implementa proiectul la toate trecerile de pietoni slab iluminate din oraș", explică reprezentanții primăriei.


Totodată, în această perioadă, sunt montate separatoare de sens, înainte și după trecerile de pietoni, care să împiedice parcarea autoturismelor ce obturează vizibilitatea. Lucrătorii SC Confort Urban au deja separatoarele pe strada Traian, în zona liceului cu același nume, pe strada Mircea cel Bătrân, între bulevardul Mamaia și strada Ion Rațiu, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, dar și la trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Dezrobirii cu Nicolae Milescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4564 secunde