Theodor Paleologu: "O reformă reală a partidelor presupune introducerea votului alb"

342

Articole de la același autor

Deputatul Theodor Paleologu, vicepreședinte al PDL, a declarat ieri că o reformă reală a partidelor ar trebui să țină cont de schimbarea sistemului de finanțare a acestora, precum și de introducerea "votului alb" simultan cu instituirea votului obligatoriu.
În opinia vicepreședintelui PDL, președintele are dreptate în legătură cu necesitatea reformării partidelor, dar "nu poți să nu constați că, deocamdată, singurul beneficiar politic al acestor evenimente este UNPR".
Theodor Paleologu și-a explicat afirmația arătând că în urma demiterii lui Teodor Baconschi UNPR a câștigat un nou portofoliu de ministru prin numirea lui Cristian Diaconescu la Externe. "Or, dacă UNPR-ul este modelul reformei clasei politice, eu nu știu ce să zic", a adăugat el. Punctual, cu privire la reformarea PDL, vicepreședintele democrat-liberal a spus că partidul are un instrument pe care trebuie să-l aplice cu strictețe – "codul etic". Paleologu este de părere că, de asemenea, este nevoie de introducerea "votului obligatoriu" și a "votului alb".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3895 secunde