Tăriceanu: Iohannis și Dăncilă au reluat stereotipurile de până acum; e nevoie și de altceva

127
Tăriceanu: Iohannis și Dăncilă au reluat stereotipurile de până acum; e nevoie și de altceva - 62030931-1573728840.jpg
Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, joi, că șeful statului, Klaus Iohannis, și președintele PSD, Viorica Dăncilă, au reluat "stereotipurile de până acum" la conferințele de presă, care nu pot ține loc unei "dezbateri adevărate".

"Nu poate fi numită o dezbatere. Aceste discuții cu presa, conferințe de presă, fără îndoiala, nu pot să țină loc unei dezbateri adevărate, așa cum ar fi fost normal. În toate țările, de peste 40 de ani, au loc dezbateri cu candidații la prezidențiale. Aseară, temele sau stereotipurile de până acum au fost reluate, adică actualul președinte nu a făcut decât să vorbească din nou despre guvernarea toxică a PSD și doamna Dăncilă să ne spună că ea este femeie și că a fost jignită", a declarat Tăriceanu, la RFI.

El a susținut că refuzul unei dezbateri este un deficit democratic.

"Ei bine, cred că este și altceva nevoie. Președintele ar fi trebuit să spună ce vrea să facă, care e programul lui și să răspundă la niște întrebări, poate unele incomode. Doamna Dăncilă să ne scutească cu povestea asta că e femeie. Acolo a funcționat în calitate de prim-ministru și este în momentul de față președinta partidului. (...) Astea sunt niște scuze, și de o parte și de alta, care nu țin loc de o explicație serioasă pentru refuzul unei dezbateri și mi se pare regretabil, este un deficit democratic pe care-l înregistrăm și n-am avea nevoie de așa ceva", a spus președintele ALDE. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7487 secunde