Structura metalică abandonată în portul Tomis, transformată în Hotel Hilton

779
2

Articole de la același autor

Potrivit conducerii administrației municipale, structura metalică din Portul Tomis va fi transformată într-un hotel din lanțul Hilton. 

"Structura din Portul Tomis - care a fost începută de un investitor italian acum 6-7 ani de zile și care n-a mai fost lăsat de soție să vină în România pe motiv că avea patru amante - a fost preluată de o companie turcească și una din Cipru și au semnat contract cu Hilton. O investiție privată, contract semnat, lucrările urmând să înceapă, cel mai probabil, în primăvară. Investiția este în jur de 7-8 milioane de euro", a declarat primarul Constanței. 

Comentează știrea

gica contra
27 octombrie 2012
amentale lu' peste

kkt. cum poate sa minta in halul asta? Hotelul in constructie de langa Comandamentul Maritim nu avea toate avizele de la mediu, iar structura de baza fusese compromisa de la inceput. Acum ca ,,pretenii'' lui, al primarului trec prin Parlament orice lege de urbanism ii vor permite gibonului sa se laude ca vom mai avea inca o constructie in Portul Tomis.

gica contra
27 octombrie 2012
*Amantele lu` peste

*Amantele

Răspuns la: amentale lu' peste
Adăugat de : gica contra, 27 octombrie 2012
kkt. cum poate sa minta in halul asta? Hotelul in constructie de langa Comandamentul Maritim nu avea toate avizele de la mediu, iar structura de baza...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Iunie 2012
Stire din Cetățenești : Gunoaiele Constanței, puse la dospit?
Pagina a fost generata in 0.4009 secunde