Stelian Ion: "Trebuie oprită sifonarea banilor publici la Constanța"

330
Stelian Ion:

Articole de la același autor

Deputatul Stelian Ion și candidat al USR la Primăria Constanța a atras atenția, în cadrul unei conferințe de presă că pe ordinea de zi se află mai multe proiecte ce vizează alocarea unor sume de bani cluburilor sportive din Constanța. El a făcut apel la consilierii locali să nu voteze aceste proiecte argumentând că reprezintă o "sifonare a banilor publici".


"Se intenționează votarea unor proiecte ce însumează alocarea a 4,3 milioane de eoro unor cluburi sportive. Este o sumă colosală dacă ne gândim la bugetul Constanței. Este o sumă colosală alocată unor entități private, o sumă aruncată pe fereastră fără să fie stabilite niște criterii de performanță. Aceste cluburi sunt conduse de pesediști, este un lucru care trebuie să înceteze. Acești bani ar fi trebuit alocați încă de anul trecut pentru investiții iar acum s-ar fi acoperit o parte din necesarul sălilor de sport necesare în Constanța", a spus Stelian Ion.


Totodata, el a atras atenția asupra proiectului ce vizează parcările din Constanța. Mai multe detalii pe aceste subiecte puteți afla din ziarul Cuget Liber de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6335 secunde