Social democrații constănțeni, alături de Viorica Dăncilă, în cursa prezidențială

671

Articole de la același autor

Zi importantă astăzi pentru social democrații din toată țara. Președintele PSD, Viorica Dăncilă, și-a lansat oficial candidatura la Președinția României, la Romexpo, în prezența celor mai importanți lideri social democrați, dar și a mii de membri simpatizanți din toate regiunile țării. 


Delegația organizației social democrate de la Constanța a fost reprezentată de zeci de membri, tineri și seniori, cărora li s-au alăturat președintele Organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe, președintele Organizației municipale PSD Constanța, Decebal Făgădău, senatori și deputați constănțeni, precum și primari din județ. Social democrații constănțeni au adus cu ei la eveniment pancarde cu mesaje de unitate și susținere pentru Viorica Dăncilă. În fața colegilor și invitaților, Viorica Dăncilă, președintele PSD, a declarat că își propune, ca șef al statului să transforme instituția președintelui și Administrația Prezidențială într-un simbol al transparenței și al bunei-credințe. 


Făcând apel la toți românii să nu-și piardă încrederea în social-democrație și să iasă la vot, președintele PSD le-a transmis totodată cetățenilor că lupta pe care o dă acum este pentru fiecare român care ar vrea să trăiască în pace, care ar vrea un trai mai bun și care vrea stabilitate și siguranță pentru țara sa. "Susținem ferm și necondiționat candidatura doamnei Viorica Dancilă la funcția de Președinte al României. Pentru că în calitatea sa de prim ministru a condus un guvern performant care prin masurile luate a adus bunăstarea în casele românilor. O susținem pentru că este un om calm, rațional, echilibrat și neconflictual. Cu siguranță va fi un președinte care va clădi pacea socială în România, de care avem cu toții atâta nevoie. O susținem pentru că este un om ridicat dintre oameni, o mamă și o soție exemplară!", a declarat președintele organizației PSD Constanța, Felix Stroe.




  "Este clar că România are nevoie de un președinte cu normă întreagă, un președinte care să fie liant al societății românești, tot mai scindată în ultimii ani! Viorica Dăncilă a dat dovadă de preocupare asupra problemelor de interes național, cât timp a condus Guvernul României! PSD a rămas singurul partid românesc care lasă economia pe creștere! Iată încă un argument pentru care Viorica Dăncilă trebuie să fie Președintele României", a declarat președintele executiv al PSD Municipiul Constanța, deputatul George Vișan. Astăzi a început oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale ce se vor desfășura in luna noiembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Bulevardul Mamaia, mai modern și mai frumos
Pagina a fost generata in 1.323 secunde