Soarta CAZINOULUI din Constanța, DECISĂ AZI: "În doi ani este gata"

335
2
Soarta CAZINOULUI din Constanța, DECISĂ AZI:

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și vicepremierul Liviu Dragnea, care se află la Constanța, azi, își vor continua vizita de lucru oprindu-se la Cazinoul din Constanța. Dragnea a  declarat că vor fi alocați bani de la Guvernul României pentru reabilitarea obiectivului turistic, în sens contrar acesta riscă să devină o ruină. Vicepremierul a precizat că lucrările vor fi gata peste doi ani. 


De aici, oficialii se vor întruni la Hotelul Ten din Constanța, unde vor participa primarul Radu Mazăre și parlamentari constănțeni din cadrul PSD-UNPR-PC. Aici va avea loc o întâlnire cu oameni de afaceri din județ, în jur de 200 după cum estimează edilul Mazăre. Liviu Dragnea a spus că este de preferat ca mass media să nu participe la această reuniune, asftel oamenii de afaceri vor avea posibilitatea să își exprime, în voie, atât doleanțele cât și nemulțumirile privitoare la mediul de afaceri.


Comentează știrea

Eu
13 noiembrie 2014
Tzeapa!!!

Se vor intalni sa faca planul de furat voturi duminica nu sa discute despre viitorul cazinoului. De aceea nu este permisa nici presa sa intre in sala de conferinte!

silvia
13 noiembrie 2014
operator pc

Cele mai noi locuri de munca!  Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5561 secunde