Șeful CJC, Horia Țuțuianu, la început de an școlar: "Voi susține investițiile"

264
Șeful CJC, Horia Țuțuianu, la început de an școlar:

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a participat ieri, 9 septembrie, la deschiderea anului școlar 2019-2020.


Prima vizită a avut loc la unitatea de învățământ din localitatea Poiana, unde a fost inaugurată noua grădiniță cu program normal și școala gimnazială, realizate cu finanțare integrală de la Consiliul Județean Constanța. Tot ieri, președintele Consiliului Județean Constanța a mai fost prezent și în localitățile Năvodari, Cobadin, Peștera și Saraiu. 
"Prima zi de școală reprezintă pentru mine una dintre cele mai emoționante zile. Și asta datorită faptului că înainte de a fi președintele Consiliului Județean Constanța, sunt părinte. Știu că cei mici au în față un nou an școlar în care trebuie să își însușească noi cunoștințe, dar fiecare etapă este o treaptă în drumul spre reușită. Educația este foarte importantă în dezvoltarea și evoluția acestui județ și a României, iar investițiile în învățământ sunt vitale. Astfel, am inaugurat atât  școala și grădinița cu program normal din satul Poiana, cât și spațiul extins al Școlii Tătare din localitatea Cobadin. Voi susține în permanență investițiile în interesul cetățenilor județului nostru, indiferent de culoarea politică a administrației locale. Doresc tuturor elevilor, profesorilor cât și părinților mult succes și un an nou școlar cu cât mai multe realizări", a declarat Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. 


De asemenea, Consiliul Județean Constanța a finanțat integral extinderea și dotarea "Școlii Tătare", din cadrul Liceului Cobadin, construcție inaugurată tot ieri. În comuna Saraiu, Horia Țuțuianu a participat la inaugurarea Sălii de Educație Fizică pentru copiii din localitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5731 secunde