Sebastian Bodu, invitat de PNȚCD să candideze la europarlamentare

123
Sebastian Bodu, invitat de PNȚCD  să candideze la europarlamentare - sebastianbodu-1394639158.jpg
Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat l-a invitat, ieri, pe Sebastian Bodu, să candideze pe lista țărăniștilor la europarlamentare, acesta declarând pentru Mediafax că este onorat, dar că strânge semnături pentru o candidatură independentă.
PNȚCD i-a transmis eurodeputatului PDL invitația de a se înscrie pe lista țărăniștilor la euroalegeri, prin intermediul unui comunicat de presă în care se menționează că acesta a fost membru al Tineretului Universitar Național-Țărănist, în anii ’90 și unul dintre oamenii care au inițiat, în anul 2005, lupta anticorupție și lupta pentru întărirea statului de drept în fața agresiunii permanente a structurilor de tip mafiot.
"Ca președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, domnul Bodu a declarat război evaziunii fiscale și mafiei din fotbalul românesc, ultima acțiune încununată de succes în urmă cu o săptămână, prin condamnările din Dosarul Transferurilor. De asemenea, ca europarlamentar al Partidului Popular European, Bodu a apărat constant valorile familiei tradiționale și morala creștină. Principialitatea, consecvența și competența probate de domnul Bodu în activitatea publică, precum și afinitatea doctrinară a domniei sale cu PNȚCD, ne determină să-i adresăm invitația de a veni alături de noi, în partidul lui Corneliu Coposu" , se menționează în comunicatul semnat de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4157 secunde