Se pune presiune pe Guvern? PSD vrea să strângă semnături de la pensionari

212
Se pune presiune  pe Guvern? PSD vrea  să strângă semnături de la pensionari - psdstrangeresemnaturi-1592321619.jpg
PSD pregătește o campanie de strângere de semnături de la pensionari pe care intenționează să le folosească în momentul în care vor depune o moțiune de cenzură, dacă Guvernul PNL nu mărește cu 40% punctul de pensie. Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat, la Digi24, că pensionarii vor fi întrebați cum pot să trăiască cu banii din pensie.

"Strângem semnături de la pensionari. Îi întrebăm dacă dânșii au cum să trăiască cu banii aceștia. Pentru a arăta că avem peste trei milioane de oameni care nu pot supraviețui în acest moment, în România", a declarat Niculae Bădălău.

În discuțiile interne, la ultima ședință a Comitetului Executiv, social democrații au discutat despre o campanie de strângere de semnături. Cei mai mari susținători ai demersului sunt secretarul general al PSD, Paul Stănescu, și Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, care a lucrat la Legea pensiilor. Aceștia vor să strângă semnături pentru a arăta Guvernului că pensionarii susțin majorarea pensiilor cu 40%, de la 1 septembrie.

"Obligația guvernului este să găsească bani, să găsească soluții. La un stat bogat cum e România, ai resurse de aur, de cupru, și nu exploatezi nimic. Asta e nesimțire sau incoerență", a mai declarat, la Digi24, Niculae Bădălău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3048 secunde