Se limpezesc apele în PSD Mangalia? Tănasă și Foleanu vor conduce partidul

803
Se limpezesc apele în PSD Mangalia? Tănasă și Foleanu vor conduce partidul - psdbun5-1434392140.jpg

Articole de la același autor

Decizia lui Nicușor Constantinescu de a-l numi în calitate de șef interimar al PSD Mangalia pe Horia Constantinescu a picat. Motivul: duminică, Organizația PSD Mangalia și-a desemnat noua conducere precum și cei 25 de delegați care vor participa la sfârșitul lunii la Conferința Județeană a PSD Constanța.

La alegerile pentru conducerea Organizației PSD de la Mangalia au fost prezenți șeful interimar al PSD de la malul mării, Nicolae Moga, și secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir. În prezența a peste 100 de delegați, a fost desemnat noul președinte al filialei locale a PSD Mangalia, Neculai Tănasă, membru al Partidului Social Democrat de 15 ani. Paul Foleanu a fost numit președinte executiv al social-democraților de la Mangalia.

Proaspătul lider al PSD Mangalia, Neculai Tănasă, a declarat că formarea unei echipe puternice este primul său obiectiv: "Trebuie să ne recâștigăm credibilitatea din cauză că partidul a fost încercat atât la ni-vel național, cât și la nivel local. Trebuie să avem o platformă și nu doar pe hârtie, lumea e sătulă de promisiuni și vorbe. Cei din echipa mea vor fi niște profesioniști și buni administratori. Îmi doresc ca, de acum înainte, cuvântul politician să dispară din vocabularul echipei mele".

Tănasă a declarat că nu-l interesează funcția de primar al orașului Mangalia. "Nu mă interesează funcția de primar! Sunt un bun organizator și asta vreau să insuflu și organizației PSD de la Mangalia. Vom identifica și candidatul care să ne reprezinte și care să câștige alegerile locale," a mai adăugat Tănasă.

La rândul său, președintele executiv al filialei PSD Mangalia, Paul Foleanu, a subliniat că nu s-a înregistrat niciun incident la aceste alegeri. Foleanu a spus că scopul organizației este de a consolida partidul lui Ponta de la Mangalia. Întrebat dacă este interesat să candideze la postul de primar al orașului, Foleanu a afirmat: "Este o întrebare foarte grea. În situația în care PSD mă va desemna candidat pentru postul de primar, voi accepta. În cazul în care va fi desemnat un alt candidat pentru acest post, îl voi susține! Este clar că persoana desemnată va fi câștigătoarea primăriei Mangalia. În primăvară vom face sondajele interne, care vor stabili candidatul cu cele mai mari șanse la prima funcție în administrația locală".

Povestea cu Nicușor Constantinescu s-a încheiat

Prezent la Mangalia, secretarul executiv al PSD, Cristinel Dragomir, a declarat că aceste alegeri consfințesc conducerea partidului de la Mangalia: "Alegerile au fost organizate în conformitate cu statutul. " Dragomir a refuzat să facă orice declarație vizavi de conferința lui Nicușor Constantinescu, prin care acesta își acuza colegii de partid de "lașitate". "Prefer să nu fac niciun fel de declarație pentru a nu se interpreta. De luni bune nu am mai vorbit cu Nicușor Constantinescu, prefer să îmi văd de treaba mea," a afirmat Dragomir.

Nici președintele interimar al PSD Constanța, Nicolae Moga, nu a dorit să comenteze declarațiile lui Constantinescu. "Povestea cu Nicușor Constantinescu s-a încheiat. Hotărârile lui sunt nestatutare. Nu am fost prezent la aceste alegeri să desemnez eu pe cineva, ei au organizat alegeri și și-au desemnat liderul," a subliniat Moga

Amintim că până nu demult, conducerea Organizației PSD Mangalia a fost asigurată de Zanfir Iorguș. Din structura Biroului Organizației Municipale PSD Mangalia mai fac parte cinci vicepreședinți: Laura Cîrlan, Dragoș Bociog, Levent Beghim, Marian Guță și Lucian Popescu (consilieri locali) un trezorier - Mariana Petică, un secretar executiv - Vasile Moldovanu, alături de opt membri: Ciprian Juncu, Emil Bodnăraș, Dănuț Pătrânoiu, Ramona Buzea, Ciprian Agachi, Corina Mihalache, Marius Ciobănel și Marin Geileanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4767 secunde