Robert Negoiță cere demisia Vioricăi Dăncilă: Țara a fost condusă într-un mod neprincipial, într-o direcție greșită

204
Robert Negoiță cere demisia Vioricăi Dăncilă: Țara a fost condusă într-un mod neprincipial, într-o direcție greșită - robertnegoita15689700-1558952900.jpg
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, luni, la Antena 3, că nu îl surprinde rezultatul înregistrat de PSD la alegerile europarlamentare deoarece țara a fost condusă "într-un mod neprincipial și într-o direcție greșită". El crede că nu poate fi guvernată o țară care este împotriva ta, dar consideră că Liviu Dragnea se va agăța de putere. De asemenea, Negoiță mai spune că Viorica Dăncilă nu are ce căuta în funcția de premier, potrivit news.ro.


"Pe mine nu mă surprinde deloc, ba, dimpotrivă, îmi confirmă așteptările. Nu este un moment de bucurie, nu avem de ce să fim fericiți, este un moment de mare tristețe. Țara a fost condusă într-un mod cât se poate de neprincipial și greșit, într-o direcție greșită. Partidul la fel și, pe cale de consecință, nu se întâmplă altceva decât să se culeagă rezultatele", a afirmat Negoiță.

El crede că Viorica Dăncilă nu avea ce să caute în funcție de premier și că prestația acesteia l-a făcut să îi fie jenă că este român.

"În primul rând, doamna Viorica Dăncilă nu are ce căuta premier. Nu are ce căuta ca prim-ministru, credeți-mă, că eu sunt un român demn. Niciodată nu mi-a fost rușine să spun că sunt român. Credeți-mă că prestația doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă atât internă, dar mai ales internațională, m-a făcut de mult prea multe ori să îmi fie jenă că sunt român, ceea ce consider că este pur și simplu inacceptabil. Nu are niciun fel de calități ca să poată ocupa această funcție, asta știam din prima secundă pentru că vreau să vă reamintesc că am fost singurul care am votat împotriva numirii dânsei ca premier", a precizat Liviu Negoiță.

El crede că o altă greșeală a fost modul cum a fost întocmită și cum a funcționat echipa de guvernare, într-un mod dictatorial, netransparent și neprincipial.

"Felul în care a fost întocmită echipa de guvernare și modul în care a funcționat echipa de guvernare a fost într-un mod cât se poate de dictatorial și de netransparent și de neprincipial. Mult prea mulți oameni din categoria doamnei Dăncilă au făcut și fac în continuare parte din aceeași echipă. Oameni care nu au nicio legătură cu guvernarea, care nu sunt capabili să gestioneze ceva. Pe cale de consecință atât Guvernul, cât și țara au fost conduse într-un mod cât se poate de greșit, ca să nu zic prost", a mai declarat primarul Sectorului 3.

Negoiță crede că o altă greșeală a lui Liviu Dragnea a fost faptul că s-a înconjurat în conducerea partidului de "nulități" precum Codrin Ștefănescu.

"Faptul că s-a înconjurat de nulități gen Codrin Ștefănescu în conducerea partidului și Guvernului, iarăși este un motiv în plus pentru care ar trebui să fie sancționat.Faptul că după un astfel de dezastru vine aseară să ne spună că PSD trebuie să păstreze guvernarea, consider că este lipsit total de realism. Nu poți guverna o țară care este împotriva ta", a precizat primarul.

El consideră că singura soluție este demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, dar nu se așteaptă la așa ceva din partea liderului PSD.

"Demisia și acasă. Nu există altă soluție decentă. Nu mă aștept la așa ceva din partea domnului Dragnea, este evident acest aspect, dar în opinia mea, singura variantă cât de cât decentă, nu putem să ne așteptăm la chestii decente din partea dumnealui. Se va agăța de putere, nu se va lăsa dus decât într-un mod cât de se poate de josnic, dar niște oameni josnici, ce le e scris, asta li se va întâmpla", a mai afirmat Robert Negoiță.

Rezultate parțiale oficiale ale alegerilor europarlamentare anunțate de BEC arată că PNL a obținut 26,23%, iar PSD - 23,68%.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4423 secunde