Raluca Turcan:

"Reintroducerea supraaccizei la carburant ar fi un dezastru"

200
1

Articole de la același autor

 Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat că reintroducerea supraaccizei la carburant ar fi "un dezastru" și a precizat că PSD trebuie să înceteze să împovăreze traiul românilor prin supra-taxări. 


"PSD reia vechile me-tehne! Proastele decizii guvernamentale ale PSD nu încetează să ne surprindă. Supraacciza pe carburant, una dintre dorințele lui Liviu Dragnea de la începutul anului, exclusă de Guvernul tehnocrat începând cu 1 ianuarie 2017, va fi reintrodusă de Cabinetul Tudose. Măsura supraaccizarii combustibilului s-a dovedit la fel de aberantă și nocivă precum taxa pe stâlp", a spus Raluca Turcan. 


În opinia sa, PSD nu găsește alte soluții pentru atragerea veniturilor la bugetul statului decât supra-taxe și supraaccize. 


"Iar povara va fi pusă, și de această dată, pe umerii românilor care vor ajunge să plătească cel mai mare preț la combustibil din Europa. Însă asta nu ar trebui să ne surprindă. Trebuie doar să ne amintim ce s-a întâmplat în 2014, când a fost introdusă supraacciza pe carburant pentru prima dată, tot de PSD. În urma aplicării supraaccizei de 7 eurocenți, românii au avut de suportat cea mai mare creștere a prețului la benzină din UE. Acciza la benzină a crescut cu peste 18% de la 1 aprilie 2014, în timp ce, la nivel european, nu s-a majorat nici cu 2%", a spus Turcan.


Ea mai arată că această supraacciză nu a adus nici pe departe încasările așteptate la bugetul de stat. 


Comentează știrea

Relu
29 august 2017
???

PNL-ul duce in derizoriu orice abordare , chiar pe teme serioase , daca desemneaza ca purtatori de vorbe , asemenea pitipoance ... Asta-i una , dar mai sunt si altele , care declanseaza urate aduceri aminte si se produc flasce erectii , instantaneu !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4507 secunde