Raluca Turcan prezintă argumentele PNL pentru câștigarea alegerilor anticipate

160
Raluca Turcan prezintă argumentele PNL pentru câștigarea alegerilor anticipate - ddd-1582199798.jpg
Vicepremierul PNL, Raluca Turcan, consideră că economia răspunde "pozitiv" la ideea declanșării alegerilor anticipate, care ar putea asigura majoritatea PNL în Parlament și o guvernare liberală "de minimum patru ani", potrivit Digi 24.

"Alegerile anticipate sunt așteptate de români, de mediul de afaceri și de partenerii instituționali", a declarat prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, într-o postare publicată pe Facebook, în care sunt prezentate realizările guvernului Orban, după trei luni de guvernare. "Inflația va coborî în primul trimestru până la 2,8% (prognoza BNR), comparativ cu explozia de prețuri din anul 2019", a promis Raluca Turcan, care a adăugat că "deficitul bugetar scade de la 4,6% din PIB în 2019, la 3,58% în acest an și vom ajunge la 2.7% din PIB în anul 2022".

Printre alte realizări ale guvernării Orban, vicepremierul a menționat ieftinirea "cu peste 32 de bani pe litru" a carburanților, creșterea câștigului salarial mediu net, sau faptul că prețurile la facturile pentru curent și gaze "nu au mai crescut ca în ultimele 3 ierni". "Dacă numai în trei luni de guvernare am reușit să stabilizăm economia și să generăm atâtea efecte benefice pentru mediul economic și pentru buzunarul cetățenilor români, imaginați-vă cât de mult s-ar schimba România în bine după o guvernare liberală de minimum patru ani, cu un Parlament scos din mâinile unui PSD toxic și ilegitim", a declarat Raluca Turcan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.266 secunde