Radu Mazăre, fuga de Statul Paralel și moștenirea lăsată constănțenilor

12647
13
Radu Mazăre, fuga de Statul Paralel și moștenirea lăsată constănțenilor - 26234951154870065188875619135655-1514965612.jpg

Articole de la același autor

Radu Mazăre a jucat multe roluri la viața sa. Doar unul singur l-a păstrat pentru sfârșitul anului care s-a terminat. Așa că, le-a făcut o surpriză anchetatorilor și s-a transformat în Mos Crăciun. Și cum nu mai putea să dea pui, zahăr și ulei celor din Constanța, s-a dus să le dea cadouri prietenilor din Madagascar. 


Mazăre a plecat ! Fuse, fuse și se duse, mai ceva ca zmeul cu care îi place să se joace ! Fostul primar nu a fugit. El a plecat legal din țară cu un avion pe ruta Otopeni – Paris via Madagascar. Dar se poate interpreta că a fugit pentru că a anunțat că nu se mai întoarce. Din punct de vedere juridic, el nu va mai putea îndeplini condițiile impuse de magistrați prin intermediul controlului judiciar și ar trebui dat în urmărire internațională. Însă, la fel ca și în alte cazuri, oamenii legii întârzie să-și facă treaba cum trebuie. Ce atâta grabă ? Să se așeze mai întâi sărmăluțele, fripturile și, pe urmă, vom vedea dacă da sau ba ! 
Pus la adăpost, Mazăre a transmis o scrisoare și a spus cu subiect și predicat de ce nu se mai întoarce. Sau, cel puțin, așa are el de gând ! 


"Sunt o țintă politică a Statului Paralel și ca independență obiectivă, în România, nu am nicio șansă să beneficiez de o justiție corectă și imparțială. Pentru toate aceste motive am decis să solicit azil politic în Republica Madagascar. Atunci când în România va exista o justiție reală, mă voi întoarce", a scris Radu Mazăre în epistolă.


Radu Mazăre a plecat dar constănțenii nu vor putea să-l uite prea ușor. Au rămas "moștenire" de la el, blocurile din Henri Coandă, parcurile ciopârțite, stațiunea Mamaia sufocată de clădiri, datoriile la Polaris și un Cazino de care dacă te sprijini mai serios se dărâmă.


Fostul primar are, în momentul de față, opt dosare penale. Doar în unul a fost, deocamdată, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei. Sentința nu este definitivă. În consecință, din punct de vedere legal, Mazăre beneficiază, în continuare, de prezumția de nevinovăție. Chiar și așa, acest James Bond de Constanta sau faraon de Mamaia a ales sa fugă decât să dea piept cu anchetatorii. Ceea ce, te duce cu gândul că ar putea fi vinovat și, implicit, la un moment dat, ar trebui să execute niște ani de pușcărie. Dar el nu spune că de frica pușcăriei a plecat, ci de frica Statului Paralel. Ăla de care se simte hărțuit...


Pentru cei mai mulți dintre prietenii săi, este greu de înțeles cum primarul care își arăta mușchii, ba în fața ziariștilor care puneau întrebări indiscrete, ba în fața procurorilor sau polițiștilor cărora le transmitea public "să-l pupe în fund", a plecat ca un laș ! Unul care, așa cum spuneam la început, a jucat multe roluri în viață. Printre care și pe cel al lui Ștefan cel Mare. Păi, bine, măi, băiatule ! Așa făcea Ștefan cel Mare ? Dădea bir cu fugiții și se victimiza când îl cotropeanu turcii sau rămânea în țară și se bătea, parte în parte cu ei, până la sfârșitul luptei ?


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
unul
3 ianuarie 2018
sa te pupe ciuma, mazariche!

Daca ar fi beneficiat de justiție corectă și imparțială, ar fi luat pe putin 10 ani cu executare, plus recuperarea prejudiciului. Are si de ce sa fie revoltat! Insa in tot acest interval de furaciuni fiti siguri ca a servit si/sau a facut servicii consistente chiar statului paralel, altfel nu era lasat sa faca toate hotiile. Stat paralel care acum s-a compensat si l-a facut scapat. La fel si in cazul lui Sebi Ghita. Nu trebuie sa ma credeti, e doar parerea mea.

MIHAI
3 ianuarie 2018
STEFAN CEL MAZARE

Cine citeste art,202 din NCPP poate intelege cu usurinta faptul ca judecatorul care a dispus controlul judiciar in cazul lui Mazare , este complice si vinovat de faptul ca i-a creat delincventului Mazare posibilitatea de a parasi Romania fara probleme. Articolul 202 da dreptul judecatorului de a lua o serie de masuri care sa impiedice parasirea țării , dar n-a facut-o desi stia ce pramatie este Mazare si ce dosare sunt pe rol. Acest judecator ar trebui sever sanctionat si exclus din sistemul judiciar. Avocatul lui Mazare ne spune cu toata seninatatea care este direct proportionala cu onorariul, ca clientul sau " nu a fugit din țară , nu avea interdictie ". Este o declaratie care spune direct ca plecarea in pas de voie ( nu fugind ) se datoreaza celor sau celui care a omis deliberat si complice sa prevada masurile suplimentare prevazute de lege pentru a impiedeca plecarea din tara a banditului Mazare. Ciutacu, vedeta sinistra de la A3, este fericit ca Mazare " e linistit, ca sta legal in Madagascar, face afaceri si petrece sarbatorile cu mai multi prieteni ". Asa da ! Ne-am linisitit. Cazul Mazare si altele similare, ne determina sa ne gandim ce se va intampla dupa ce vor intra in vigoare noile legi elaborate de PSD si ALDE, cu concursul celor care au votat aceste facțiuni. Si vorba romanului, tot raul spre bine. In curand promisiunile electorale si efectele acestora le vor demonstra ca cine crede tot ce-i spui ( promisiuni) este vai de capul lui.

Robert
3 ianuarie 2018
Mazare

Vinovati sinteti toti.l-ati votat chiar daca ati fost martori la distrugera constantei.orasul se scufunda in timp ce voi il admirati in ridicolele escapade a la ramses....si va infruptati din puii congelati. Sper sa va fi ramas in git.

constănțean
3 ianuarie 2018
constanta distrusă

Cum să se grăbească ? Nu tot ei l-au lăsat liber ca pasărea cerului, jigodia ordinară care a distrus toată Constanța și a vândut bucată cu bucată. A profitat de toți moșii și babele cu puii lor. Și ei sînt vinovați au distrus viitorul nepoților. Suferim noi o sa sufere și nepoții.

Tonta
4 ianuarie 2018
Psd ciuma rosie

A asteptat un an sa voteze psd ul legile sa l scoata din cacat si poate i a intrat morcovul sau a primit pontul ca l incalta la beciul domnesc si a sters o inainte sa se miste ceva

Delamine
4 ianuarie 2018
NCPP

Mihai a explicat foarte bine . Da, citez " judecatorul stia ce pramatie este Mazare si ce dosare sunt pe rol " . De aceea era OBLIGATORIE INTERDICTIA DE A PARASI TARA . Auzi dom'le 7(sapte ) dosare care-l incrimineaza !!!! si e liber sa se prezinte saptamanal la Politie !!!! Unde a ajuns justitia din Romania ? Aici ! P.S. Statul paralel este format din marii corupti ai Romaniei , adica cei care il reclama . Adica hotii striga .... hotii ! Asta-i culmea !

Răspuns la: STEFAN CEL MAZARE
Adăugat de : MIHAI, 3 ianuarie 2018
Cine citeste art,202 din NCPP poate intelege cu usurinta faptul ca judecatorul care a dispus controlul judiciar in cazul lui Mazare , este complice...
Liliana
4 ianuarie 2018
Mazare

Bravo lui a dat la toti consilieri Primariei ce au dorit,la saracime si pensionari care lau votat,puisoru,zahrelu un ulei,orez si la gramada ia ars pe toti constanteni si a fugit aranjeaza venirea si lui Dragnea si mai sunt smecheri la C-ta si in Justitie si Politie care lau ajutat ca le au dat terenuri de case.Felicitari.

Hortensia
4 ianuarie 2018
Fuga lui Mazăre

Așa se întâmplă când pui să CONDUCĂ o comunitate sau o națiune niște proletari.

Dragoș
4 ianuarie 2018
Un hot obosit

Articol foarte bun. Descrierea corecta dar pe lingă faptul ca este un las mai trebuie spus ca este și un hot obosit. A fost mereu ales primar doar după ce a cumpărat apariții cu pui și ulei. Dar am avut de suferit toți ceilalți. O realitate cruda creata de impostorii care au ajuns sa conducă pe șpăgi.

nae
6 ianuarie 2018
vreau

sa-i tai gatul tiganului ,moca asa de placere

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 1.8501 secunde