PSD și-a format Departament de Politici fiscale. Senatorul Ștefan Mihu, desemnat președinte

216
PSD și-a format Departament  de Politici fiscale. Senatorul Ștefan Mihu, desemnat președinte - psdstefanmihu-1523629272.jpg
Zilele trecute, a avut loc ședința de constituire a Departamentului PSD de Politici Fiscale. Președintele biroului, senatorul constănțean Ștefan Mihu, a prezentat componența departamentului și regulamentul de organizare și funcționare al acestuia. În cadrul întâlnirii s-au punctat acțiunile și inițiativele care vor fi coordonate în cadrul departamentului. Activitatea va fi îndreptată spre realizarea mai multor acțiuni si propuneri precum inițierea unor proiecte de hotărâri în vederea adoptării de strategii, prognoze și programe de dezvoltare economico-socială a județului Constanța. De asemenea, se vor avea în vedere inițierea unor proiecte de hotărâri cu privire la adoptarea bugetului propriu al județului, contul de încheiere a exercițiului bugetar, precum și modul de utilizare a rezervei bugetare.

Totodată, s-au luat în calcul și diverse propuneri legislative în domeniul politicii financiare cu cele două componente ale sale, politica fiscală și cea bugetară, în domeniul politicii monetare, al cursului de schimb și al altor activități bancare, precum și în domeniul pieței de capital și asigurărilor.

O temă importantă a discuției din cadrul ședinței a fost propunerea și prezentarea a două cursuri de formare organizate de C.E.C.A.R Constanța. Primul curs care va fi organizat, în perioada 26 – 29 aprilie 2018, se referă la formarea responsabililor cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform cu regulamentul UE care intră în vigoare la data de 25 aprilie 2018.

Cel de-al doilea curs care se va desfășura în perioada 6-11.06.2018 vizează pregătirea pentru evidența contabilă în instituțiile bugetare privind controlul financiar intern.

Membrii departamentului au stabilit, de comun acord, ca ședințele ulterioare să se desfășoare lunar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5978 secunde