PSD Constanța nu se dezice de Viorica Dăncilă. "Vom face campanie pentru ea"

1876
PSD Constanța nu se dezice de Viorica Dăncilă.

Articole de la același autor

Patru parlamentari social-democrați din Constanța au organizat, vineri, o conferință de presă la sediul partidului de la malul mării. La întâlnirea cu jurnaliștii au participat deputații Cristina Dumitrache, Radu Babuș, George Vișan și senatorul Nicolae Moga.


Printre altele, social-democrații au spus că nu știu principala cauză pentru plecarea de la guvernare, însă poate fi vorba de "trădători, de propriile greșeli, dar și de președintele Klaus Iohannis care încalcă grosolan Constituția".
În principiu, toți au fost de acord că joi a fost o zi neagră pentru PSD și, totodată, o zi tristă deoarece "partidul nu merita așa ceva după ce a făcut astfel încât viața românilor să fie mai bună".


În ceea ce privește consultările cu președintele Iohannis, deputatul Radu Babuș a spus că decizia președintelui Klaus Iohannis de a pune PSD ultimul pe lista de la consultări, înseamnă că își bate joc de electoratul celui mai mare partid din România.  
"Nu există victorie fără înfrângere. Nu este prima dată când se întâmplă așa, când trecem în opoziție. Ce nu ne omoară ne întărește", a spus și  Cristina Dumitrache.


La rândul lui, deputatul George Vișan a declarat că PSD nu o să dispară, așa cum vor alții ci, din contră o să iasă mult mai întărit după această "experiență".


De aceeași părere a fost și senatorul Nicolae Moga, care a explicat că nu este un capăt de țară că PSD-ul va trece în opoziție. 
"Nu este prima dată când ajungem în opoziție. Vom sta acolo și vom face o politică constructivă. Vreau să vă spun că am o stare de mâhnire deoarece nu am reușit să ducem până la capăt programul de guvernare. S-a îndeplinit 70-75 % din ce am promis românilor. Asta este cea mai mare mâhnire a multora dintre noi", a spus Nicolae Moga.


El a adăugat că, din punctul său de vedere, Viorica Dăncilă va rămâne președintele PSD deoarece a primit această funcție în urma unui congres, adică a fost aleasă în mod democratic.


"Sâmbătă, la Romexpo, va avea loc lansarea candidatului PSD la prezidențiale, adică a lui Viorica Dăncilă. Drept urmare, de la Constanța va pleca o delegație formată din 600 de persoane", a mai spus senatorul Nicolae Moga. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4192 secunde