PSD amenință cu moțiune de cenzură după stările de urgență și alertă

317
PSD amenință cu moțiune de cenzură după stările de urgență și alertă - psdamenintamarcelciolacu2-1589475733.jpg

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că partidul său, dar și alți aliați politici vor depune o moțiune de cenzură la adresa Executivului, însă după stările de urgență și alertă.

"Lucrăm la un proiect politic și la un proiect legislativ economic, împreună și cu alți parteneri politici de la alte formațiuni și când vom avea creionat acest proiect și această variantă economică pentru români, vom veni cu o moțiune de cenzură, sub nicio formă în această perioadă de stare de urgență sau de alertă. Am propus colegilor mei ca, în lunile iulie și august, Parlamentul să funcționeze în sesiune extraordinară, cu alte cuvinte, să nu avem vacanță parlamentară", a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

El a adăugat că, "dacă vom continua așa, cel puțin economic va fi un "dezastru" în România.

"Nu avem niciun proiect economic până acum decât cel propus de Partidul Social Democrat pe termen scurt și mediu, în 28 de puncte, din partea guvernului sau a președintelui, pentru că președintele comunică și în numele guvernului până acum, coerent sau măcar să ni se explice ce urmează. Noi nu știm, în continuare nu se fac testările, noi nu știm câți oameni sunt infectați în acest moment în România", a mai spus liderul PSD. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4382 secunde