Proiect Pro România: parcări și pasaj pentru cartierul Poarta 6

315
Proiect Pro România: parcări și pasaj pentru cartierul Poarta 6 - proiect-1593356746.jpg

Articole de la același autor

Mircea Titus Dobre, candidatul Pro România la Primăria Constanța, a elaborat un proiect ce vizează modernizarea cartierului Poarta 6. Concret, Dobre propune realizarea de parcări, a unui pasaj, dar și resistematizarea aleilor carosabile și refacerea spațiilor verzi.

"Acestea sunt proiecte menite să rezolve probleme semnalate de locuitorii acestui cartier. Aceștia au arătat că trotuarele destinate pietonilor sunt ocupate de mașini, împiedicând circulația în condiții de siguranță a oamenilor. Este o aglomerație de mașini și cartierul duce lipsă de locuri de parcare.

Spațiile verzi din apropierea blocurilor de locuințe au fost distruse abuziv pentru realizarea de locuri de parcare improvizate. Legătura rutieră și pietonală a cartierului Poarta 6 cu restul orașului se face printr-o singură zonă, locuitorii fiind nevoiți să ocolească foarte mult. De asemenea, oamenii se văd nevoiți să traverseze zona de cale ferată pentru a scurta traseul către locurile din restul orașului unde sunt obligați să se deplaseze, punându-și viața în pericol.

Spațiile verzi existente nu sunt întreținute, iar zonele de ghene pentru pubelele de gunoi sunt insalubre și inestetice", susține Mircea Titus Dobre.

Acesta propune realizarea, în primă fază, a trei parcări, însumând 316 locuri. Este vorba despre o parcare cu demisol, parter, trei etaje și terasă circulabilă, cu 214 locuri de parcare, o parcare demisol cu spațiu verde pe acoperiș, cu 40 de locuri, și un alt imobil cu subsol și terasă circulabilă, care va asigura 62 de locuri de parcare.

De asemenea, proiectul presupune realizarea Pasajului Faleză Sud, precum și realizarea de ghene de tip îngropat pentru colectarea gunoiului menajer. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Economie : Coșmarul din Poarta 6
Pagina a fost generata in 1.3684 secunde