Primarul Viorel Ionescu, apel după actele de vandalism din Hârșova. "Fiți alături de administrația locală!"

2486
Primarul Viorel Ionescu, apel după actele de vandalism din Hârșova.
Pubele și ghene de gunoi din parcuri incendiate, jardiniere de flori distruse, indicatoare scoase din pământ – sunt doar câteva dintre actele de vandalism care au avut loc, în ultimele două săptămâni, în orașul Hârșova. Primarul Viorel Ionescu face un apel către cetățeni să fie alături de autoritățile locale pentru a stopa distrugerea bunurilor publice. 


De aproximativ două săptămâni, orașul Hârșova se confruntă cu un val de acte de vandalism. Pe parcursul acestei perioade, persoane rău intenționate au incendiat mai multe ghene de gunoi, amplasate în spatele blocurilor, au distrus și au dat foc pubelelor din parcuri, au dărâmat jardinierele de flori și au făcut ravagii pe spațiile verzi din parcuri. De menționat că atât ghenele stradale, cât și pubelele erau amplasate pe raza orașului de scurt timp - de exemplu, montarea pubelelor de lemn a început în urmă cu aproximativ o lună -, în cadrul demersurilor făcute de autoritatea locală de înfrumusețare a localității. 
În consecință, primarul Viorel Ionescu a anunțat luarea de măsuri și a făcut apel către cetățenii orașului să fie alături de autorități în lupta pentru stoparea acestor acte rău intenționate. 


"Bănuiala mea este că sunt lucruri intenționat făcute. Fac apel către cetățeni să fie alături de administrația locală, de mine, pentru că eu voi lupta împotriva golanilor, huliganilor. Dar nu este lupta unui om, trebuie să fie lupta comunității, să excludem din orașul nostru astfel de persoane", a afirmat primarul Viorel Ionescu. 


"Lupta împotriva acestora nu poate fi la fel de eficientă fără sprijinul cetățenilor. De aceea, îi rog să semnaleze pe numărul de whatsapp al Poliției Locale - 0786.806.092, chiar și mie personal, orice faptă antisocială pe care o constată; să trimită fotografii, clipuri video și orice informații dețin pentru a identifica și sancționa persoanele responsabile. Vă asigur de faptul că se păstrează confidențialitatea persoanei care va face sesizarea", a mai afirmat primarul Viorel Ionescu. 
"Hârșova este casa noastră! Aici nu sunt bine primiți huliganii și delincvenții. Haideți să luăm atitudine împotriva celor care, într-adevăr, sunt vinovați de distrugerile din parcuri și de degradarea bunurilor publice! Hârșova este a celor ce o iubesc! Ceilalți sunt liberi să își găsească un alt loc!", este mesajul transmis de edil cetățenilor orașului Hârșova. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3726 secunde