Primarul Cristian Radu: "La Mangalia, se redeschid parcurile și instituțiile publice"

248
Primarul Cristian Radu:

Articole de la același autor

Odată cu încheierea stării de urgență, în data de 15 mai, Primăria Mangalia va redeschide parcurile, locurile de joacă și birourile de relații cu publicul, din cadrul instituțiilor administrației publice locale.

"După 15 mai, încercăm să revenim la normal, iar toate componentele vieții cotidiene din comunitatea noastră să se reia, cu precauție și respectarea drastică a normelor de igienă și distanțare socială. După cum se știe, purtarea măștilor va fi obligatorie, mai ales în spațiile închise, dar Primăria Mangalia oferă deja tuturor locuitorilor, gratuit, măști reutilizabile, iar persoanelor de peste 65 de ani le asigurăm tot sprijinul necesar pentru a depăși cu bine această perioadă", a explicat primarul Cristian Radu.

Edilul Mangaliei cere societăților locale de transport să respecte toate condițiile impuse pentru protejarea călătorilor și să dezinfecteze mașinile la cap de linie.

"Redeschidem parcurile și locurile de joacă, dar continuăm igienizarea și dezinfecția tuturor spațiilor publice. Fac apel la toți locuitorii orașului să respecte distanțarea socială și să evite orice situație cu risc de infectare. Ar fi păcat ca relaxarea măsurilor de izolare să ne facă mai mult rău decât bine. De aceea, trebuie să fim în continuare vigilenți și să avem grijă de persoanele vulnerabile", a mai spus șeful administrației publice din Mangalia.

El a precizat că instituțiile publice își vor relua programul normal în relația cu publicul, dar accesul în clădiri va fi limitat și permis doar cu măști de protecție.

"Vom permite, din nou, accesul în cimitire, iar din data de 23 mai, vom redeschide și târgul, după finalizarea lucrărilor la străzile din zonă. Poliția Locală va supraveghea respectarea măsurilor de distanțare socială și purtarea măștilor de către comercianți și clienți", a completat Cristian Radu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.718 secunde