Primăria Techirghiol a pregătit două zile de sărbătoare pentru localnici și turiști

287
Primăria Techirghiol  a pregătit două zile de sărbătoare pentru localnici  și turiști - techirghiol-1471622873.jpg

Articole de la același autor

Administrația locală din Techirghiol dă, astăzi, startul acțiunii prilejuite de "Zilele Orașului". Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc în perioada 20-21 august 2016.

Deschiderea oficială va avea loc, sâmbătă, începând cu ora 17.00, la grădina botanică din localitate, unde va lua cuvântul primarul Iulian Soceanu. Ulterior, se vor acorda diplome și premii persoanelor de peste 85 de ani, cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie și veteranilor de război.

La orele 18.00, va avea loc o expoziție de artă culinară, cu vânzare, la parcul monumental al eroilor. Vor fi expuse lucrări ale comunităților tătare, turcă și aromână din Techirghiol. La orele 18.30, va avea loc defilarea ansamblurilor artistice, pe faleza din localitate.

De la ora 19.30, vor avea loc momente artistice cu cântece și dansuri tradiționale - spectacol al minorităților, dar și un program folcloric românesc.

Duminică, în cea de-a doua zi, dimineață, de la ora 9.00, se vor organiza mai multe concursuri, un turneu de fotbal, lupte tătărești.

De la ora 18.00, va începe Festivalul "Qatlama, ediția a II-a", unde cele mai bune preparate culinare tătărești își vor aștepta cumpărătorii. Seara se va încheia cu un spectacol festiv ce va cuprinde concerte în aer liber de muzică populară, dance, etno, pop rock, iar la final va avea loc un spectaculos foc de artificii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6026 secunde