Primăria Techirghiol a donat un drapel românesc confraților din Sfântul Gheorghe

145
Primăria Techirghiol  a donat un drapel românesc confraților  din Sfântul Gheorghe - primariatechirghioldrapel-1449166875.jpg

Articole de la același autor

Ziua Națională a României a fost un prilej și pentru locuitorii din Techirghiol de a se reuni și a se întâlni cu reprezentanții administrației publice locale. În lipsa primarului ales, Adrian Stan, care în aceste momente este arestat preventiv fiind acuzat de luare de mită, viceprimarul cu atribuții de primar, Iulian Soceanu, și consilierii locali au organizat un eveniment la monumentul eroilor din oraș. Alături de locuitori și funcționarii din administrația publică au fost și cei de la Asociația Națională a Cultului Eroilor. Toți cei prezenți la eveniment au depus coroane de flori și au ținut un moment de reculegere în memoria celor care s-au jertfit pentru patrie.

Pe de altă parte, organizatorii au decis să doneze un drapel tricolor oficialităților locale din municipiul Sfântul Gheorghe, unde, în urmă cu ceva timp, a fost furat și înlocuit cu cel al secuilor.

"Prin acest demers se arată faptul că românii din Ardeal sunt iubiți și sprijiniți de către frații lor dobrogeni care au arătat de-a lungul timpului că pot conviețui în liniște și pace cu turcii, aromânii și alte naționalități", au transmis reprezentanții Primăriei Techirghiol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : PRIMARUL DIN TECHIRGHIOL A FOST ARESTAT!
Pagina a fost generata in 0.5595 secunde