Primăria Năvodari se delimitează de acțiunile angajaților de la serviciul ecarisaj

155
Primăria Năvodari se delimitează de acțiunile angajaților de la serviciul ecarisaj - primariaflorinchelaru11-1423471352.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Năvodari se delimitează de acțiunile angajaților de la serviciul ecarisaj, de modul în care au înțeles să își exercite serviciul pentru care au fost angajați. 


"Acest comportament al lor îl incriminăm categoric , de aceea ei vor intra în cercetare profesională efectuată de comisia de disciplină a primăriei orașului Năvodari. Am făcut acest adăpost pentru a veni în sprijinul oamenilor care au solicitat să strângem toți câinii din oraș dar și în sprijinul animalelor pentru a le da o șansă de a fi adoptați. Mulțumim persoanelor care ne-au adus la cunoștință aceste manifestări pentru a putea lua măsuri categorice împotriva celor vinovați. Cert este un lucru. Că aceștia NU vor mai lucra la acest serviciu de ecarisaj ,vor fi aspru pedepsiți conform regulamentului de ordine interioară", a declarat viceprimarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.


Zilele trecute, pe Internet au apărut imagini violente filmate la Biobaza Năvodari. Mai exact, mai mulți angajați au fost filmați în timp ce loveau cu sălbăticie animalele care locuiesc în centrul de ecarisaj.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.485 secunde