Primăria Mangalia distribuie, gratuit, măști de protecție pentru populație

485
Primăria Mangalia distribuie, gratuit, măști de protecție pentru populație - mangalia-1588697975.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, Primăria Mangalia oferă, gratuit, măști de protecție tuturor locuitorilor orașului. Autoritățile locale vin, astfel, în sprijinul cetățenilor, ca urmare a obligației de a purta măști, după ridicarea stării de urgență, în data de 15 mai. Distribuirea măștilor a început înainte de 1 Mai, în mai multe zone ale orașului, la centre special amenajate de angajații municipalității, astfel: sediul Primăriei (intrarea din strada Mihai Viteazu), sediul Direcției Asistență Socială (str. Delfinului), sediul Goldterm (str. Vânători), Școala 1 (str. M. Basarab), Baza sportivă "Pescăruș", Clubul Pensionarilor (str. Rozelor) și Cămin C10 (Neptun). Programul de funcționare este cuprins în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până joi, respectiv vineri, între orele 9.00 – 14.00.

"Am luat această decizie pentru a sprijini măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu coronavirus, în orașul nostru, mai ales că după 15 mai, odată cu ridicarea stării de urgență, ne așteptăm ca oamenii să iasă mai mult din case, iar interacțiunea socială din spațiul public să fie mai mare", a explicat primarul Cristian Radu.

El a precizat că la aceste centre se distribuie măști persoanelor sub 65 de ani, întrucât celor trecuți de această vârstă le sunt duse, acasă, pachete de protecție, de către angajații Primăriei.

Edilul orașului a mai precizat că măștile sunt reutilizabile, ambalate individual și sunt comandate la un producător din oraș, tocmai pentru a încuraja economia locală, pe timp de criză. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3448 secunde