Primăria Mangalia asfaltează străzile din stațiunea Neptun-Olimp, cu finanțare europeană

316
Primăria Mangalia asfaltează străzile din stațiunea Neptun-Olimp, cu finanțare europeană - asfaltareneptun2-1591204029.jpg

Articole de la același autor

În stațiunea Neptun, a început asfaltarea străzilor, în cadrul proiectului cu finanțare europeană, care prevede modernizarea mai multor artere rutiere și zone pietonale.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a declarat că documentația proiectului a fost întocmită și depusă la instituțiile de resort, încă din 2017, iar de atunci au fost parcurse toate etapele de analiză și evaluare, specifice proiectelor cu fonduri UE, nerambursabile.

"Am îndeplinit toate procedurile legale, iar la începutul acestui an am intrat cu lucrările în teren. Am întâmpinat dificultăți la refacerea fundației drumurilor, întrucât, de-a lungul anilor, au fost trase multe cabluri și conducte fără autorizație. Am amenajat canalizația subterană pentru iluminatul stradal și toate celelalte cabluri, iar apoi am delimitat trotuarele pentru a demara lucrările de asfaltare", a subliniat edilul Mangaliei.

El a mai spus că, în următoarele două săptămâni, va fi turnat primul strat de covor asfaltic pe toate străzile supuse reabilitării pentru a nu afecta buna desfășurare a traficului rutier și pietonal, în timpul sezonului estival.

Proiectul de modernizare a stațiunii Neptun are o valoare de aproximativ 23 milioane de lei, urmând să se finalizeze în toamna anului viitor, conform documentației tehnice. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4962 secunde