Primăria Lumina redistribuie pachetele cu alimente de la UE

162
Primăria Lumina redistribuie pachetele cu alimente de la UE - luminapacheteue-1473263272.jpg
Reprezentanții Primăriei Lumina anunță persoanele beneficiare ale programului prin care se distribuie pachete cu alimente de la Uniunea Europeană că, astăzi, 8 septembrie, se vor redistribui cantitățile de ali-mente rămase după distribuirea inițială.


Persoanele care au ridicat anterior cutiile de alimente se pot prezenta la punctul de distribuție de la Școala Veche Lumina cu buletinul de identitate, în intervalul orar 10.00 - 16.00.


Fiecare beneficiar poate primi în urma redistribuirii o singură cutie de alimente. Pe de altă parte, cetățenii trebuie să știe că numărul de cutii rămase nu sunt suficiente pentru toți beneficiarii, astfel că se va aplica principiul primul venit, primul servit, redis-tribuirea urmând să se facă până la epu-izarea stocurilor de alimente rămase. 


Beneficiarii cutiilor de alimente ce se redistribuie sunt persoanele ce se încadrează în prevederile legii, respectiv, pensionari cu pensii până în 450 lei, beneficiari ai venitului minim garantat sau a alocației de susținere a familiei, șomeri cu indemnizații până în 450 lei, șomeri neindemnizați, veterani de război, văduve de război, persoane încadrate în grad de handicap grav și accentuat și persoane cu venituri până în 450 lei stabilite prin dispoziția primarului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7358 secunde