Primăria Constanța continuă reabilitarea locurilor de joacă

223
Primăria Constanța continuă reabilitarea locurilor de joacă - sereabiliteaza-1584383608.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis, ieri, că, în această perioadă se lucrează activ la reabilitarea și modernizarea mai multor locuri de joacă din oraș. Mai exact, la cele de pe șoseaua Mangaliei bl SM5, de pe aleea Dunării și din Piațeta Far. În primă fază, echipele de lucrători intervin asupra infrastructurii pentru ca în momentul în care sunt aduse echipamentele să poată fi montate. De jur împrejurul locurilor de joacă se amenajează alei care să faciliteze accesul în spațiu, se nivelează terenul, se împrejmuiește cu borduri locul în așa fel încât, la finalizarea tuturor lucrărilor, să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța celor mici.

Dacă la spațiul destinat celor mai mici locuitori ai Constanței de la bl SM5 a fost amenajată deja infrastructura, la cele de pe aleea Dunării și de la Piațeta Far lucrările sunt în toi. După finalizarea acestora vor fi montate echipamentele de joacă moderne, la standarde europene și apoi va fi turnat covorul de cauciuc antitraumă, multistrat pentru siguranța prichindeilor.

Primul strat din covorul de cauciuc are o grosime de 3 cm și este compus din granule de cauciuc reciclat pentru atenuarea șocurilor, iar al doilea este unul de uzură de 2 cm, format din granule colorate cu care se realizează diferite desene. Sistemul este unul permeabil și care nu creează praf. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5273 secunde