Primăria Constanța caută voluntari pentru câinii fără stăpân

304
2
Primăria Constanța caută voluntari pentru câinii fără stăpân - biobazacainimaidanezi28-1454425186.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că, astăzi, 3 februarie, se finalizează contractul de prestări servicii dintre Primăria Constanța și firma de ecarisaj "Puppy Vet", administrația publică face apel la iubitorii de animale.

Practic, serviciul privind prinderea, transportul și gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Constanța va fi preluat în gestiune directă de Primăria Constanța.

Drept urmare, reprezentanții administrației publice locale fac apel la cei care doresc să presteze activități în regim de voluntariat la "Adăpostul pentru câini fără stăpân" situat pe strada Vârful cu Dor nr. 5.

În consecință, cei care doresc, fie că sunt persoane fizice, ONG-uri, cât și cabinete veterinare pot depune solicitări scrise la sediul Primăriei din strada Mihail Kogălniceanu nr. 28 - Direcția Servicii Publice.

Persoană de contact este Cristina Itoafă, șef serviciu Dotări Urbane, Ecarisaj, Dezinsecție și Deratizare, tel. 0241.488.175.

Cererea va fi completată cu următoarele date de identificare: nume și prenume, CNP, BI/CI, adresa și nr. de telefon și activitatea pe care este dispus să o presteze. 

Comentează știrea

Andrei
3 februarie 2016
Prostie

Bai fratilor ,mai lăsați prostiile si apucati-va de treaba.Eutanasiati toti câinii vagabonzi.aveti grija de copiii nostrii nu de câini.adunati câinii si scăpați-ne de ei.cum sa vina x si y sa-i adopte si apoi sa le dea drumul pe strada.Rusine autorităților.

geta
6 februarie 2016
urat si crud din partea ta Andrei

intr o lume e oameni normali se poate avea grija de copii in primul rand, clar, dar si de caini. primaria incearca sa faca o treaba buna si ar trebui sa sutinem asta ca si cetateni. Eutanasia tuturor cainilor este optiunea oamenilor ~mici si rai~! reanalizeaza ti deci parerea!

Răspuns la: Prostie
Adăugat de : Andrei, 3 februarie 2016
Bai fratilor ,mai lăsați prostiile si apucati-va de treaba.Eutanasiati toti câinii vagabonzi.aveti grija de copiii nostrii nu de câini.adunati...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4137 secunde