Primăria avertizează! Amenzi pentru afișajul stradal ilegal în Constanța

192
Primăria avertizează! Amenzi pentru afișajul stradal ilegal în Constanța - primariaavertizeaza-1567523690.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța continuă campania de igienizare a stâlpilor de iluminat stradal de pe marile bulevarde. Astfel, se îndepărtează afișele și autocolantele lipite ilegal. 


După ce s-a intervenit pe bulevardele Tomis, Mamaia și Ferdinand, echipele municipalității acționează și astăzi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. 


Reamintim că, potrivit art. 11 alin. (11) din HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, lipirea sau expunerea de afișe ori anunțuri pe ziduri, porți, stâlpi, panouri, uși, geamuri sau în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție la normele privind întreținerea și folosirea construcțiilor de orice fel. 


Drept urmare, în perioada următoare, Direcția Generală Poliția Locală Constanța va intensifica acțiunile de monitorizare a afișajului ilegal pe domeniul public. 


Cei care nu respectă prevederile legale riscă amenzi contravenționale cuprinse între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice și între 1.000 și 1.500 de lei pentru persoanele juridice. 


Faptele antisociale pot fi semnalate la 0241.484205 sau 0799.606142 (WhatsApp) - Direcția Generală Poliția Locală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4266 secunde