Prim-ministrul Viorica Dăncilă, întrevedere cu premierul Regatului Țărilor de Jos

130
Prim-ministrul Viorica Dăncilă, întrevedere cu premierul Regatului Țărilor de Jos - vioricadancila1-1536649828.jpg
Prim-ministrul Viorica Dăncilă va avea miercuri o întrevedere cu premierul Regatului Țărilor de Jos, Mark Rutte, care efectuează o vizită de lucru la București.



Potrivit unui comunicat al Guvernului, vizita are loc în perspectiva asumării de către țara noastră a Președinției Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului viitor. Aceasta este prima vizită la București a actualului șef al Executivului de la Haga.

"Relația bilaterală româno-olandeză se întemeiază pe interese economice, politice și sociale reciproce și pe apartenența comună a celor două state la UE și NATO. Regatul Țărilor de Jos reprezintă cel mai mare investitor în România, iar comunitatea emergentă de români din această țară aduce contribuții active și însemnate la economia și societatea Regatului", precizează Guvernul.

Discuțiile dintre cei doi oficiali vor explora posibilitățile de aprofundare a relației bilaterale și maniera în care cele două state membre UE pot colabora în direcția promovării obiectivelor Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, arată sursa citată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8973 secunde