Premierii țărilor UE semnează la București un act comun pentru fonduri consistente în 2014-2020

344
1
Prim-miniștrii statelor UE prezenți la București pentru discuții privind alocările europene pentru 2014-2020 vor semna la finalul dezbaterii o Declarație comună în care vor insista pentru menținerea unui "nivel corespunzător" al finanțării, în scopul creșterii economice și creării locurilor de muncă.

Potrivit Mediafax, prin acest mesaj comun care se preconizează să fie agreat, statele membre ale grupului "Prietenii coeziunii" urmăresc susținerea unui nivel corepunzător de finanțare a politicii alocărilor, pentru garantarea răspunsului adecvat la nevoile specifice ale țărilor membre și regiunilor UE, se arată într-un document oficial al reuniunii.

"Se va evidenția că politica de coeziune este un instrument investițional care răspunde pe deplin atingerii obiectivului de creștere și crearea locurilor de muncă la nivelul UE", se mai arată în document.

Comentează știrea

Fonduri UE
1 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3476 secunde