Premieră în comuna Cumpăna. Se deschide Orășelul Copiilor

805
Premieră în comuna Cumpăna. Se deschide Orășelul Copiilor - cumpana-1575586897.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează, în perioada 6 decembrie 2019 - 7 ianuarie 2020, prima ediție a Orășelului Copiilor, care se va desfășura pe stadionul central de pe strada Dacia. 


"Atmosfera Crăciunului aduce bucurie și amintește cu precădere de anii copilăriei, de emoția așteptării împodobirii bradului. Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creștine, Crăciunul este așteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă", a transmis șefa administrației publice locale din Cumpăna, Mariana Gâju. 


Ea a adăugat că, în toată această perioadă, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 17.00, tărâmul magic al Crăciunului își deschide porțile pentru copii, părinți și bunici cu un spectacol intitulat "Crăciun Magic în Cumpăna". Programul acestui spectacol constă în teatru de păpuși, animații, jocuri, momente de magie, animație cu mascote și personaje foarte îndrăgite de copii, precum și multe alte surprize. 


Potrivit organizatorilor, deschiderea primei ediții a Orășelului Copiilor Cumpăna va avea loc, astăzi, 6 decembrie, ora 17.00. 


Moș Nicolae vine cu cadouri și burse la elevii merituoși 
Pentru că și anul acesta preșcolarii și școlarii din comuna Cumpăna au fost ascultători, Moș Nicolae îi va răsplăti. În acest context, administrația locală oferă, astăzi, începând cu ora 9.00, pachete ce conțin dulciuri și fructe celor 1.360 de elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" și celor 417 preșcolari ai grădinițelor din localitate. 


Tot în cadrul acestui eveniment, se vor acorda burse școlare. Drept urmare, se vor acorda burse de merit pentru 243 de elevi de gimnaziu, pentru anul școlar 2018-2019, semestrul al II-lea, burse de merit pentru 24 de elevi de liceu, pentru anul școlar 2018-2019, burse de merit pentru 11 elevi de școală profesională, pentru anul școlar 2018-2019, și burse sociale pentru 41 de elevi, cuprinși între clasele pregătitoare și clasa a XII-a. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6138 secunde