Ponta: Liberalii vor să facă ei guvernul, le urăm succes, dar nu cred că pe noi se bazează

210
Ponta: Liberalii vor să facă ei guvernul, le urăm succes, dar nu cred că pe noi se bazează - cespunevictorponta1553467160-1571139297.jpg
Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marți că nu crede că liberalii se bazează pe voturile parlamentarilor formațiunii sale pentru formarea guvernului, adăugând că va exista o colaborare "la un moment dat" cu cei care sunt social-democrați.

"Ceea ce am spus public este valabil. Am făcut un lucru bun că am curmat suferința guvernului Dăncilă, care oricum era un guvern mort. Acum, înțeleg că liberalii vor să facă ei guvernul. Noi, fiind un partid de stânga, le urăm succes, dar nu cred că pe noi se bazează. (...) Cred că vom colabora la un moment dat cei care suntem social-democrați, dar mă refer la colaborare pentru alegeri și după aceea pentru opoziție", a declarat Ponta, la Parlament.

El a adăugat că nu a pus niciun fel de condiție, în discuțiile cu președintele Klaus Iohannis, pentru că nu i-a cerut nimeni de la PNL să voteze viitorul guvern.

"N-am pus absolut niciun fel de condiție, pentru că nu mi-a cerut nimeni de la PNL să votez guvernul, și atunci n-are rost să pun niciun fel de condiție. Condiții văd că pun PMP, USR, UDMR, noi nu punem nicio condiție. N-am avut nicio discuție cu domnul Orban după moțiunea de cenzură. (...) Am văzut aseară că spunea unul dintre liderii PNL că acest guvern trebuie să lucreze doar pentru președintele Iohannis, pentru electoratul PNL și pentru PNL. Și atunci o spun că are dreptate. Și noi vom vota orice guvern care va lucra pentru Mircea Diaconu, pentru electoratul Pro România și pentru Pro România", a adăugat liderul Pro România.

Întrebat de jurnaliști dacă șeful statului i-a spus care va fi numele viitorului premier, Ponta a spus: "Da. Vi-l va spune și dumneavoastră. N-am voie să-l spun eu, n-ar fi politicos". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4982 secunde