PNȚCD se aliază pentru alegerile parlamentare cu Alianța Noastră România

337
1
PNȚCD se aliază pentru alegerile parlamentare  cu Alianța Noastră România - pntcdpavelescusimunteanu-1471361502.jpg

Articole de la același autor

Membri ai Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat vor candida la alegerile parlamentare pe listele partidului Alianța Noastră România, în baza unui protocol semnat la sediul PNȚCD de către liderii celor două formațiuni, Aurelian Pavelescu și Marian Munteanu.

"Această platformă politică se bazează pe un set de principii și valori comune, în care se regăsesc principiile fondatoare ale PNȚCD, principii enunțate de Iuliu Maniu: democrația desăvârșită, morala creștină, patriotismul luminat și dreptatea socială. Am regăsit aceste principii în proclamația din 27 martie a Asociației Alianța Noastră, motiv pentru care toți liderii județeni au votat, fără excepție, pentru a adera la această platformă", a declarat liderul PNȚCD.

El a reamintit că, pe 26 iulie, PNȚCD, prin Comitetul Național de Conducere, a votat în unanimitate să adere la proclamația din 27 martie 2016 a Asociației Alianța Noastră și să înceapă negocierile pentru constituirea unei platforme politice comune. Au urmat o serie de negocieri, finalizate prin protocolul semnat, zilele trecute, în baza căruia PNȚCD va candida pe listele partidului Alianța Noastră România și își va pune la dispoziția acestei platforme toate resursele umane și logistice.

Aurelian Pavelescu a menționat că îl cunoaște pe Marian Munteanu de foarte multă vreme, dinainte de 1990, când au fost colegi la Facultatea de Litere.

La rândul lui, președintele partidului Alianța Noastră România, Marian Munteanu, a declarat că alături de reprezentanții PNȚCD va fi constituit un comitet de coordonare a campaniei electorale, dar și că ușa alianței este deschisă și pentru alte forțe și grupări care doresc să se alăture demersului. 

Comentează știrea

Cetateanul turmentat
17 august 2016
Alianta neinspirata

Alianta cu un partid zombie ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7646 secunde