PNȚCD propune un guvern de uniune națională și nu susține noua formulă guvernamentală

45
PNȚCD propune un guvern de uniune națională și nu susține noua formulă guvernamentală - sepropune-1393852404.jpg

Articole de la același autor

PNȚCD propune un executiv de uniune națională și nu va vota posibilul guvern al USD, a anunțat luni președintele partidului, Aurelian Pavelescu, la o conferință de presă.


Liderul țărănist a reafirmat faptul că PNȚCD este singurul partid din România care nu a făcut compromisuri cu forțele de stânga după 1990 și nu o va face nici în viitor, subliniind că acestea sunt "responsabile de guvernările dezastruoase și de situația tragică în care se află România". 


El a arătat că situația "explozivă" din Ucraina e un motiv în plus ca liderii politici ai partidelor parlamentare să înceapă dezbateri și un dialog de îndată pentru constituirea unui guvern de uniune națională. 


În opinia sa, România nu mai este guvernată după prăbușirea USL, iar o posibilă guvernare USD "nu are niciun fel de legitimitate, fiind o guvernare de stânga care nu face decât să continue ceea ce nu a făcut USL". 


Potrivit lui Pavelescu, un guvern de uniune națională ar fi o soluție care să garanteze stabilitatea României, cel puțin până la alegerile prezidențiale. 


Președintele PNȚCD a afirmat că prezența UDMR în guvernul USD este "o soluție imorală". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5061 secunde