PNȚCD Constanța: "Actuala Putere nu are decât soluții de cârpeală, pentru postul de prefect al județului?"

111
1
PNȚCD Constanța:

Articole de la același autor

Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, filiala Constanța consideră că  plecarea din funcția de prefect a lui Eugen Bola, anunțată în urmă cu doar câteva ore, reprezintă un act politic și administrativ pe care actuala Putere, în speță Guvernul, ar fi trebuit să-l facă încă de la primele blocaje create de implicarea insuficientă, în raport cu cerințele postului, a fostului prefect Bola.


"Numit ca interimar, de către primul Guvern al lui Victor Ponta, Bola a primit un nou mandat de șase luni, deși era deja de notorietate ca profilul profesional și de personalitate ale acestui om nu îl califică pentru o poziție ce necesită implicare maximă și forță. Prefectul demisionar a gestionat haotic situații precum: Nava "Flaminia", Podul de la Agigea, incompatibilitățile primarilor, stabilite de ANI și alte situații. În ciuda evidenței, Partidul Național Liberal, care, în baza algoritmului politic de împărțire a funcțiilor în cadrul USL, are apanajul numirii prefectului, la Constanța, nu a găsit o soluție adecvată și definitivă pentru acest post. Chiar Eugen Bola s-a comportat tot timpul astfel: ca o soluție de compromis, un interimar, în lipsă de altă propunere. În opinia PNȚCD Constanța, este cel puțin îngrijorător faptul că al doilea partid al coaliției de la guvernare nu are suficiente cadre, care să asigure măcar acoperirea posturilor de prefecți, care le revin din înțelegerea cu PSD", se spune într-un comunicat de presă transmis de PNȚCD Constanța.




Comentează știrea

aadmirator
31 ianuarie 2014
problema cu nava Flaminia

nu era raspunderea prefectului... exista (sau trebuia sa existe) autoritati navale care sa rezolve problema fara complicatii; problema podului este -iar- in afara competentei domniei sale, de moment de premierul s-a ocupat personal; politizarea unor discutii sau functii nu inseamna ca trebuie sa acuzam pe oricine, de orice; si prefectul nu trebuie sa stea la fundul oricarui amploaiat sa=si faca treaba. Exista sefi de servicii responsabili pe fiecare problema. Prefectul doar ii coordoneaza! Sunt e condamant PSD si PNL, dar lasati-l in pace pe Bola. De altfel, orice prefect ar veni, nu va putea face fata la tandemul nazistu/porcu!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4494 secunde